Oblíbené články

image

SPOLUPRÁCE Alternativní medicíny

PŘIDEJTE SE K NÁM ...

image

PORADNA

Rádi Vám pomůžeme najít vhodné řešení zdravotních potíží...

image

Nový seznam nemocí

Přehledný seznam všech běžných nemocí.
 
  • ZAPPER CENTRUM

    ZAPPER CENTRUM

    Produkty a služby alternativní medicíny

    Měření a diagnostika

    Široká nabídka přístrojů a doplňků stravy

    Frekvenční a plazmové generátory, měřicí a diagnostické přístroje

    Odborné poradenství a individuální přístup

     

     

    Přečtěte si více
  • Alternativní medicína CZ

    Alternativní medicína CZ

    AlternativníMedicína.cz je zpravodajský a poradenský server pro odborníky i širokou veřejnost zaměřený na zdraví. Společně s lékaři, terapeuty, poradci a léčiteli hledáme a předkládáme nejnovější poznatky z praxe, které přinášejí kvalitní řešení na zdravotní problémy, které vás trápí.

    Těšíme se na vaší cestu ke zdraví a je naším posláním vám pomáhat pomocí kvalitních informací.

     

     

    Přečtěte si více
  • Revoluce v léčení všech nemocí

    Revoluce v léčení všech nemocí

    "Revoluce v léčení všech nemocí" je nejznámější kniha paní Huldy Clarkové. V knize popisuje příčiny všech nemocí a předkládá řešení včetně kazuistik ze své praxe.        Mezi hlavní 2 příčiny považuje:

    Parazity, na které platí elektronická a herbální léčba a

    Nečistoty, u kterých je nejjednodušší léčba se jim vyhnout.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • Produkty pro zdraví a pohodu

    Produkty pro zdraví a pohodu

    V dnešní době je na trhu spousta kvalitních produktů pro zdraví, ale je mezi nimi i mnoho takových, které vás směrem ke zdraví příliš neposunou a pouze se vydáte z peněz.

    Testujeme a představujeme kvalitní produkty pro trvalé a zářivé zdraví. Pokud máte nějaký tip, dejte vědět.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Pyramidy a pyramidální energie

Pyramidy jsou tajemnými a fascinujícími strukturami, které se vyskytují po celém světě. Tyto struktury mají mnoho zvláštností, které fascinují archeology, historiky i esoteriky. V posledních letech se také staly velmi populární mezi lidmi hledajícími alternativní způsoby léčby a zlepšení zdraví. V tomto článku se podíváme na to, jak působí pyramidy na člověka a co je to pyramidální energie.

Pyramidy fungují tak, že přijímají a harmonizují  energii z okolí. Do své špičky přijímají energii z kosmu a do své základny pak energii ze země. Uvnitř pyramidy se obě energie setkávají, společně se harmonizují a vytvářejí vlastní pozitivní tzv. pyramidální energii, která má blahodárné účinky pro lidské topole, a je příčinou mnoha nevysvětlitelných uzdravení a dalších podobných jevů.


Pyramidální energie

Pyramidální energie je termín, který popisuje energii, kterou vydává pyramidová struktura. Tuto energii lze využít k různým účelům, včetně zlepšení zdraví, meditace a koncentrace. Existuje mnoho teorií o tom, jak pyramidální energie vzniká, ale žádná z nich není plně prozkoumána.

Někteří vědci tvrdí, že pyramidy generují elektromagnetické pole, které je zodpovědné za pyramidální energii. Jiní tvrdí, že pyramidy vytvářejí vortexové pole, které může být využito k léčení a zlepšení zdraví. V každém případě je tato energie považována za velmi silnou a vlivnou.

Na jakém principu funguje pyramidální energie?

Pyramidální energie je koncept, který se týká energetického pole, které je vytvářeno pyramidovými strukturami, jako jsou pyramidy.

Pyramidy mají schopnost koncentrovat a zesilovat energie, což může mít pozitivní účinky na lidské tělo a mysl.

Pyramidální energie je založena na principu geometrického tvaru pyramidy, který umožňuje koncentraci a kanalizaci kosmické energie do svého středu. Tento střed se nazývá "pyramidální vrchol" a je považován za místo nejvyšší koncentrace energie. Tato energie může mít pozitivní účinky na fyzické a psychické zdraví člověka, například podporovat regeneraci buněk a tkání, zlepšovat krevní oběh nebo pomáhat při meditaci a relaxaci.


Pyramidy a zdraví

Existuje mnoho teorií o tom, jak pyramidální energie může ovlivnit zdraví člověka. Někteří tvrdí, že tato energie může pomoci při hojení ran a zlepšení imunitního systému. Jiní tvrdí, že pyramidální energie může pomoci při boji proti stresu a úzkosti.

V mnoha zemích po celém světě jsou v současné době pyramidy využívány k léčení různých nemocí a poruch. Tyto pyramidy jsou často umístěny v léčebných centrech a léčebnách, kde pacienti mohou využívat pyramidální energii k podpoře svého léčení.


Pyramidy a meditace

Pyramidy jsou také často využívány jako meditační nástroje. Lidé, kteří se snaží zlepšit svou meditaci, mohou využít pyramidální energii k podpoře své praxe. Existuje mnoho teorií o tom, jak pyramidální energie může pomoci s meditací.

Někteří tvrdí, že tato energie může pomoci s koncentrací a zlepšit vnímání během meditace. Jiné teorie tvrdí, že pyramidální energie může pomoci při dosahování hlubších stavů meditace a duchovního růstu.


Pyramidy a energetická harmonie

Další využití pyramidální energie spočívá v harmonizaci energií v lidském těle. Někteří tvrdí, že pyramidální energie může pomoci s vyrovnáním energetických center v těle, což může vést k lepšímu fyzickému a duševnímu zdraví.


Závěr

Pyramidální energie je tajemná a ne zcela prozkoumaná síla, která může mít vliv na lidské tělo a duši. Pyramidy jsou často využívány jako nástroje pro generování této energie a podporu zdraví, meditace a energetické harmonie.
Mnoho lidí, kteří věří v účinnost pyramidální energie, tvrdí, že osobní zkušenosti s využitím pyramid a meditace jsou důkazem o její skutečné existenci.

 

Přijďte si v Praze vyzkoušet, jak funguje pyramidální energie!

V našem centru alternativní medicíny nabízíme možnost absolvovat kúru pyramidální energie ve speciální pyramidě, kterou jsme nechali přímo pro tento účel vyrobit.

Pyramida je vyrobena z pevné kovové konstrukce a přesně dle správných proporcí, které jí propůjčují maximální účinnost.

Už 30 minut pod naší pyramidou Vás nabije a rozhýbá ve Vašem těle pozitivní procesy.

Nabízíme dokonce také možnost strávit na lůžku, které je umístěno v pyramidě i celou noc a nechat tak na sebe účinky pyramidální energie maximálně působit.

 

Pro více informací navštivte stránky:

www.pyramidapraha.cz

 

Těšíme se na vás!

 

Další článek na téma pyramidy najdete zde:

https://www.alternativnimedicina.cz/clanky/alternativni-medicina/clanky-o-zdravi/pyramida-a-jeji-ucinky

Nové a aktualizované články

  • 1
TOPlist