Oblíbené články

image

SPOLUPRÁCE Alternativní medicíny

PŘIDEJTE SE K NÁM ...

image

PORADNA

Rádi Vám pomůžeme najít vhodné řešení zdravotních potíží...

image

Nový seznam nemocí

Přehledný seznam všech běžných nemocí.
 
  • ZAPPER CENTRUM

    ZAPPER CENTRUM

    Produkty a služby alternativní medicíny

    Měření a diagnostika

    Široká nabídka přístrojů a doplňků stravy

    Frekvenční a plazmové generátory, měřicí a diagnostické přístroje

    Odborné poradenství a individuální přístup

     

     

    Přečtěte si více
  • Alternativní medicína CZ

    Alternativní medicína CZ

    AlternativníMedicína.cz je zpravodajský a poradenský server pro odborníky i širokou veřejnost zaměřený na zdraví. Společně s lékaři, terapeuty, poradci a léčiteli hledáme a předkládáme nejnovější poznatky z praxe, které přinášejí kvalitní řešení na zdravotní problémy, které vás trápí.

    Těšíme se na vaší cestu ke zdraví a je naším posláním vám pomáhat pomocí kvalitních informací.

     

     

    Přečtěte si více
  • Revoluce v léčení všech nemocí

    Revoluce v léčení všech nemocí

    "Revoluce v léčení všech nemocí" je nejznámější kniha paní Huldy Clarkové. V knize popisuje příčiny všech nemocí a předkládá řešení včetně kazuistik ze své praxe.        Mezi hlavní 2 příčiny považuje:

    Parazity, na které platí elektronická a herbální léčba a

    Nečistoty, u kterých je nejjednodušší léčba se jim vyhnout.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • Produkty pro zdraví a pohodu

    Produkty pro zdraví a pohodu

    V dnešní době je na trhu spousta kvalitních produktů pro zdraví, ale je mezi nimi i mnoho takových, které vás směrem ke zdraví příliš neposunou a pouze se vydáte z peněz.

    Testujeme a představujeme kvalitní produkty pro trvalé a zářivé zdraví. Pokud máte nějaký tip, dejte vědět.

     

     

     

    Přečtěte si více
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Chronická dehydratace a vliv prostředí

Podle výzkumů až 75% běžné moderní populace trpí nějakou formou dehydratace.

 

Kvalita pitné vody

Na Zemi existují dva druhy vody:
ta, kterou známe - voda „nová“, povrchová.
Ale existuje ještě jedna voda - „stará“, původní


Jaký je mezi nimi rozdíl?

Ve struktuře, složení a vlastnostech. Nová voda - to je naprostá většina vody, se kterou se běžně setkáváme a kterou pijeme – H2O je v klastrech, shlucích 25 – 30 ti molekul. Tedy poměrně těžce se dostává do buněk našeho těla. Její ORP (oxidačně-redukční potenciál) je plusový, což škodí Vašemu tělu. Pohybuje se od +230 nahoru. A hlavně je gravitační. To všechno je pro člověka zátěž. Proto pro tělo potřebujeme MÍNUSOVÉ ORP.
V současném prostředí, ve kterém žijeme, je až na výjimky téměř nemožné dostat se k dlouhodobému zdroji takové vody, která má mínusové ORP.
Jde o několik málo přírodních zdrojů, například různých pramenů, o kterých se často tvrdí nebo tvrdilo, že mají zázračné léčivé účinky. Těch je ale v přírodě čím dál méně.

Z tohoto důvodu je pro lidský organismus čím dál náročnější vstřebat dostatečné množství vody, které je potřebné pro naše životní procesy a tím dochází u velkého množství lidí k chronické dehydrataci.

Řešením může být pořízení přístroje na výrobu vody s mínusovým ORP, tzv. vodíkové vody.

Více informací můžete najít například zde: https://www.zapper-centrum.cz/generatory-vodiku-2/

 

Vliv elektromagnetických vln na hydrataci lidského organismu

V dnešním moderním světě jsme obklopeni neustálým tokem elektromagnetických vln a záření. Bezdrátové technologie, jako je Wi-Fi, mobilní telefony a další zařízení, jsou běžnou součástí našeho každodenního života. Rostoucí výskytem těchto technologií má však prokazatelný negativní vliv na vstřebávání vody v lidském organismu a stále častěji tak u populace dochází k chronické dehydrataci.

Voda jako základní složka lidského těla

Voda hraje klíčovou roli pro správné fungování lidského těla. Je zásadní pro udržení teploty, transport živin a odpadních látek, mazání kloubů a podporu optimálního stavu buněk. Naše tělo ztrácí vodu každý den prostřednictvím močení, potu, dýchání a trávení potravy. Proto je důležité pravidelně doplňovat ztracenou vodu prostřednictvím pití a hydratace.

Elektromagnetické vlny a jejich potenciální vliv na hydrataci

Existuje řada vědeckých studií zaměřených na zkoumání vlivu elektromagnetických vln na lidský organismus. Zatímco mnoho studií se zaměřuje na přímé účinky elektromagnetického záření na zdraví, existují i některé, které se zabývají možným vlivem na hydrataci těla. Existují některé teorie, které naznačují, že tyto vlny mohou ovlivnit molekulární strukturu vody a zpomalit její absorpci v těle. Někteří odborníci tvrdí, že elektromagnetické vlny mohou narušovat vodní rovnováhu v buňkách a snižovat schopnost těla zadržovat vodu.

S rozvojem moderních technologií se stává udržování dostatečné hydratace těla čím dál náročnějším úkolem. Stres, nedostatek pohybu a nadměrné vystavení elektromagnetickým vlnám mohou vést k rychlejší ztrátě vody v těle. Navíc je často snadné zapomenout na pitný režim a nedostatečně se hydratovat.

 

Jak udržet tělo dostatečně hydratované?

I přes vliv elektromagnetických vln existuje několik způsobů, jak udržet tělo dostatečně hydratované v moderním prostředí:

  • Pijte dostatečné množství vody: Snažte se pravidelně pít vodu během dne a dodržovat doporučený pitný režim.
  • Omezte vystavení elektromagnetickým vlnám: I když je obtížné zcela se jim vyhnout, můžete snížit své vystavení elektromagnetickému záření tím, že snížíte čas strávený před obrazovkami a umístíte mobilní telefony a Wi-Fi routery dál od ložnice.
  • Pořiďte si přístroj na výrobu vodíkové vody (https://www.zapper-centrum.cz/generatory-vodiku-2/). Vodíková voda má až 6x vyšší schopnost hydratace než běžná voda, kterou konzumujeme!
  • Vyvážená strava: Konzumace potravin bohatých na vodu, jako jsou čerstvé ovoce a zelenina, může přispět k hydrataci těla.
  • Regulace aktivity a stresu: Pravidelný pohyb a správa stresu mohou pomoci udržet tělo v rovnováze a optimálně fungovat.

Udržování dostatečné hydratace je nezbytné pro zdraví a správné fungování těla.

Nové a aktualizované články

  • 1
TOPlist